NOTÍCIES

Ens han adjudicat la redacció del projecte de conservació-restauració de la capella de Sant Jordi del Palau de la Generalitat

El Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya ens ha adjudicat la redacció del projecte executiu de conservació-restauració dels paraments de pedra (murs i volta) de la part gòtica de la capella de Sant Jordi, al Palau de la Generalitat.

 

Hem realitzat una intervenció al Mausoleu de Jaume I

Entre els dies 11 i 13 de març hem estat duent a terme una actuació de conservació curativa del Mausoleu del Rei Jaume I ubicat al Palau Municipal de Tarragona. Concretament, hem realitzat una neteja especialitzada de totes les superfícies de l’obra amb l’objectiu de recuperar la llegibilitat i els valors plàstics que conté.

El mausoleu, d’estil modernista, va ser projectat per Lluís Domènech i Montaner. Va ser obrat per l’escultor Narcís Bosch i pel mosaïcista Lluís Bru.

 

S’exposen a Tarragona diverses peces arqueològiques restaurades per nosaltres

En el marc de l’exposició “TARRACO/MNAT” es mostren des del 16 de juny de 2018 al Tinglado 4 del Port de Tarragona cinc peces d’època romana restaurades per la nostra empresa. Es tracta de tres estàtues monumentals de marbre de Carrara i de dues escultures de bronze que formaven part d’uns fulcra triclinorum.

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close